Proiecte care nu se mai dezvoltă

În această pagină este o listă cu toate proiectele Românești care nu se mai dezvoltă plus o mică descriere a lor.

Bluewhite – a fost o distribuție cu baza pe Slackware și dezvoltată pentru servere.

Kiwi Linux – a fost o distribuție dezvoltată pentru România. Această distribuție era bazată pe Ubuntu și venea cu un pachet complet pentru limba română și maghiară.

Kogaion Linux – este o distribuție care a avut bazele pe Sabayon după care a trecut pe Gentoo. Din păcate proiectul s-a oprit din dezvoltare. Dezvoltator-ul principal susține că distribuția este activă chiar dacă public nu a apărut nici o versiune nouă.

Solar OS – este un sistem de operare dezvoltat de la zero. Acest sistem a fost dezvoltat timp de 3 ani de zile și pe situl lor nu scrie care a fost motivul pentru care s-a renunțat la dezvoltarea lui.

Stella – este o distribuție dezvoltată de un singur Român cu baza pe CentOS și o dată cu apariția CentOS 7, distribuția nu s-a mai dezvoltat.

TV-Maxe – este o aplicație pentru a urmări canalele de televiziune direct de pe calculator. Acest program a fost dezvoltat mult timp și intens, dar din lipsă de timp dezvoltatorul a decis să nu se mai ocupe de proiect.

tvmaxe-cli – este o aplicație pentru a urmări canalele de televiziune din linia de comanda/terminal. Acest program a fost dezvoltat în urma inspirației lui TV-Maxe pentru terminal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *